The Oyster Club Rotterdam
  • Home
  • Menu
  • Calendar
  • Night Club
  • Private Events
  • Roxxie
  • Careers
  • Contact
  • Home
  • Menu
  • Calendar
  • Night Club
  • Private Events
  • Roxxie
  • Careers
  • Contact
The Oyster Club Rotterdam

NOW HIRING!

Staat het vinden van een (bij)baan hoog op jouw prioriteitenlijstje? Dan zou ik zeker verder lezen. The Oyster Club zoekt namelijk versterking.

  • Gastvrouw (parttime en fulltime)
  • Medewerker bediening (parttime en fulltime)
  • Cocktailshaker (parttime en fulltime)
  • Bartender (parttime en fulltime)
  • Runners & Barbacks (parttime)
  • Medewerker lunch (parttime en fulltime)
  • Chefkok (fulltime)
  • Souschef (fulltime)
  • Lunchkok (fulltime)
  • Sushi kok (fulltime)

 

LEES HIERONDER MEER OVER DE OPENSTAANDE VACATURES.

GASTVROUW

Wat ga je doen?
• Begroeten en placeren van gasten
• Beantwoording van de telefoon
• Aannemen van telefonische reserveringen

Wie zoeken wij?
• Je spreekt vloeiend de taal van gastvrijheid
• Je hebt een frisse en representatieve uitstraling
• Je bent een teamplayer, maar kan ook prima zelfstandig werken
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
• Flexibele inzetbaarheid (roosters worden in overleg gemaakt)

Wat bieden wij jou?
• Goede salariëring
• Een parttime of fulltime aanstelling
• Een gevarieerde functie in een jong enthousiast team
• Mogelijkheid om door te groeien en te leren

Is dit jouw nieuwe uitdaging? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar brandon@theoysterclubrotterdam.nl.

Medewerker bediening

Wat ga je doen?
• Opnemen, klaarmaken en serveren van de bestellingen
• Opmaken van rekeningen en afrekenen
• Mise-en-place werkzaamheden, zoals het indekken van tafels

Wie zoeken wij?
• Je bent vrolijk en gastvrij
• Je hebt een frisse en representatieve uitstraling
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
• Ervaring is een pré maar geen vereiste, als je maar leergierig en collegiaal bent en van aanpakken weet.
• Flexibele inzetbaarheid (roosters worden in overleg gemaakt)

Wat bieden wij jou?
• Goede salariëring
• Een parttime of fulltime aanstelling
• Een dynamische, uitdagende, gevarieerde functie in een jong enthousiast team
• Mogelijkheid om door te groeien en te leren

Is dit jouw nieuwe uitdaging? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar brandon@theoysterclubrotterdam.nl.

COCKTAILSHAKER

Wat ga je doen?
• Bereiden en serveren van cocktails en dranken
• Bedienen van gasten die aan de bar geplaceerd zijn
• Opmaken van rekeningen en afrekenen

Wie zoeken wij?
• Je bent gastvrij, servicegericht en gemotiveerd
• Je hebt kennis van cocktails en spirits
• Je hebt ervaring in een soortgelijke functie
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
• Flexibele inzetbaarheid (roosters worden in overleg gemaakt)

Wat bieden wij jou?
• Goede salariëring
• Een parttime of fulltime aanstelling
• Een dynamische, uitdagende, gevarieerde functie in een jong enthousiast team
• Mogelijkheid om door te groeien en te leren

Is dit jouw nieuwe uitdaging? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar brandon@theoysterclubrotterdam.nl.

Bartender

Wat ga je doen?
• Bereiden en serveren van dranken
• Bedienen van gasten die aan de bar geplaceerd zijn
• Opmaken van rekeningen en afrekenen

Wie zoeken wij?
• Je bent gastvrij, servicegericht en gemotiveerd
• Je hebt ervaring in een soortgelijke functie
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
• Flexibele inzetbaarheid (roosters worden in overleg gemaakt)

Wat bieden wij jou?
• Goede salariëring
• Een parttime of fulltime aanstelling
• Een dynamische, uitdagende, gevarieerde functie in een jong enthousiast team
• Mogelijkheid om door te groeien en te leren

Is dit jouw nieuwe uitdaging? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar brandon@theoysterclubrotterdam.nl.

Runner & Barbacks

Wat ga je doen?
• Uitserveren van gerechten en drankjes.
• Mise-en-place werkzaamheden, zoals het indekken van tafels
• Ondersteunen van de bedieningsmedewerkers en bartenders

Wie zoeken wij?
• Je bent vrolijk en gastvrij
• Je hebt een frisse en representatieve uitstraling
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
• Flexibele inzetbaarheid (roosters worden in overleg gemaakt)

Wat bieden wij jou?
• Goede salariëring
• Een parttime aanstelling
• Een gevarieerde functie in een jong enthousiast team
• Mogelijkheid om door te groeien en te leren

Is dit jouw nieuwe uitdaging? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar brandon@theoysterclubrotterdam.nl.

CHEF KOK

• Optimalisatie/ innovatie menukaart en werkmethoden.
• Begeleiden van de koks in opleiding
• Toezicht houden op naleving van veiligheids- en hygiënevoorschriften in de keuken
• Monitoren van kwaliteit van gerechten en bewaken van voortgang werkzaamheden in de keuken
• Inroosteren van personeel

Wie zoeken wij?
• Positief, creatief, enthousiast en gedreven
• Een afgeronde beroepsgerichte opleiding
• Minimaal 10 jaar werkervaring
• Minimaal 5 jaar werkervaring in een leidinggevende functie
• Je bent in het bezit van Sociale Hygiëne
• Kennis van de HACCP en Allergenen wet

Wat bieden wij jou?
• Goede salariëring
• Een fulltime aanstelling
• Een dynamische, uitdagende, gevarieerde functie in een jong enthousiast team

Is dit jouw nieuwe uitdaging? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar brandon@theoysterclubrotterdam.nl.

SOUS CHEF

Wat ga je doen?
• Verantwoordelijk voor het bereiden van de lunchgerechten
• Mise-en-place werkzaamheden
• Plaatsen van bestellingen
• Begeleiden van de koks in opleiding

Wie zoeken wij?
• Een afgeronde beroepsgerichte opleiding
• Minimaal 3 jaar werkervaring als zelfstandig werkend kok
• Kennis van de HACCP en Allergenen wet
• Je bent in het bezit van Sociale Hygiëne
• Een hands-on mentaliteit

Wat bieden wij jou?
• Werktijden van 09.00 tot 17.00 uur
• Goede salariëring
• Een fulltime aanstelling
• Een dynamische, uitdagende, gevarieerde functie in een jong enthousiast team

Is dit jouw nieuwe uitdaging? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar brandon@theoysterclubrotterdam.nl.

Chef de Partie

Wat ga je doen?
• Verantwoordelijk voor het bereiden van de lunch- en dinergerechten.
• Mise-en-place werkzaamheden, want een goede voorbereiding is tenslotte het halve werk.
• Het bewaken van de voorraad om de versheid en smaak van de producten te garanderen.
• Teach them young: begeleiden van de koks in opleiding

Dit heb jij in huis:
• Je bent positief, creatief, enthousiast en zeer gedreven.
• Je beschikt over een afgeronde beroepsgerichte opleiding.
• Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
• Je bent een teamplayer, maar kan ook prima zelfstandig werken.
• Je bent in het bezit van Sociale Hygiëne.
• Je kent de HACCP en Allergenen wet op je duimpje.

Wat bieden wij jou?
• Goede salariëring
• Een fulltime aanstelling
• Een dynamische, uitdagende, gevarieerde functie in een jong enthousiast team
• Mogelijkheid om door te groeien en te leren

Is dit jouw nieuwe uitdaging? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar brandon@theoysterclubrotterdam.nl.

SUSHI KOK

Wat ga je doen?
• Bereiden van sushi
• Mise-en-place werkzaamheden
• Meedenken over de invulling van de menukaart

Wie zoeken wij?
• Een afgeronde beroepsgerichte opleiding
• Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
• Kennis van de HACCP en Allergenen wet
• Een hands-on mentaliteit

Wat bieden wij jou?
• Goede salariëring
• Een fulltime aanstelling
• Een dynamische, uitdagende, gevarieerde functie in een jong enthousiast team
• Mogelijkheid om door te groeien en te leren

Is dit jouw nieuwe uitdaging? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar brandon@theoysterclubrotterdam.nl.

Cookie- en Privacyverklaring
Rodezand 36
3011 AN, Rotterdam Nederland
info@theoysterclubrotterdam.nl
010-3163605
Made with ❤ by: POCKETMENU